© 2022. Hotel Tomis. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Touch-Media.

Hotel TOMIS este situat in chiar centrul statiunii Mamaia, la 100 m de plaja si 50 m de Lacul Mamaia. Complet renovat si dotat cu terasa (200 locuri), restaurant (150 locuri), doua sali de conferinte (50 locuri/sala), hotelul TOMIS este gazda ideala pentru dumneavoastra daca va doriti sa ajungeti pe litoralul romanesc, in statiunea Mamaia. Va asteptam cu drag in Mamaia, la hotel TOMIS!

Locatie

Situat in zona centrala a statiunii Mamaia, statiune faimoasa si renumita pentru stilul de viata cosmopolit, la circa 100 m. de plaja, Hotel Tomis a fost complet renovat din 2005 si prezinta conditii excelente de cazare a turistilor. Tariful accesibil a facut din Hotel Tomis Mamaia unul din cele mai apreciate hoteluri de pe litoralul romanesc.

Serviciile noastre
Parcare gratuita
Restaurant a la carte
Plaja privata
Beach bar
Wi-Fi Gratuit
Sala de conferinta
Descopera
Galerie foto
Vezi galeria foto
Istoric

Statiunea Mamaia a fost inaugurata in 1906, in urma extinderii portului Constanta catre plajele existente hotarandu-se mutarea "bailor de mare". Dupa Primul Razboi Mondial statiunea se dezvolta odata cu construirea rezidentei de vara a familiei regale, insa forma actuala s-a conturat in urma constructiilor facute dupa anul 1959 prin ridicarea celor mai multe hoteluri si baze de agrement.


Mamaia se afla la 5 km in nordul orasului Constanta. Situata pe o fasie de pamant intre Marea Neagra si lacul Siutghiol pe o lungime de 8 km si cu o latime de doar 300 de metri, localitatea are foarte putini locuitori permanenti, pe parcursul verii devenind suprapopulata. Fiind cea mai renumita statiune de pe litoralul romanesc, Mamaia se distinge printr-o serie de hoteluri aflate de-a lungul plajei de aproape 250 m.

Activitati si locuri de vizitat
Parcul Aqua Magic
Cetatea Histria
Delfinariu Constanta
Insula Ovidiu
Plimbari cu telegondola
Parcul Aqua Magic
2.5 km
Cetatea Histria
44 km
Delfinariu Constanta
5 km
Insula Ovidiu
13.5 km
Plimbari cu telegondola
2.5 km
Cazinoul din Constanta
10 km

Costruita special pentru vacantele familiilor, statiunea Mamaia asigura o multime de posibilitati de amuzament si facilitati sportive: sporturi de apa, tenis, bowling, minigolf, biliard etc. In prezent, statiunea dispune de numeroase hoteluri de 1-4 stele, vile si 3 campinguri. 

Statiunea beneficiaza de numeroase restaurante, gradini, baruri si cluburi de noapte, cofetarii, cinematografe, cluburi, parc de distractii, terenuri de sport, teatru in aer liber etc. 

Contacteaza-ne

HOTEL TOMIS ***

Mamaia, Constanta - Romania

Telefon: 0241831682

Fax: 0241831646

E-mail: receptie@tomishotel.ro

Info Arrowdown
  • Certificat de clasificare
  • Camere Arrowdown
  • Camera dubla etaj cu vedere partiala la mare
  • Camera dubla etaj cu vedere partiala la lac
  • Camera tripla etaj cu vedere laterala
  • Apartament
  • Suita de luxe
  • © 2022. Hotel Tomis. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Touch-Media.